زمينه حضور سرمايه‌گذاران در قشم فراهم است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، در پانل تخصصي گردشگري و مناطق آزاد همايش بين‌المللي معرفي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري ايران با تاکيد بر اين که رشد و توسعه اقتصادي و پيشرفت‌هاي اجتماعي بدون ايجاد بستر و فضاي مناسب کسب و کار تحقق نمي‌يابد، اظهار داشت: اهميت جذب سرمايه‌گذار در توسعه اقتصادي بر کسي پوشيده نيست و حرکت سرمايه در بازارهاي بين‌المللي نيز همواره به سوي نواحي و مناطق امن در جريان است.

«محمدرضا طباطبايي»، يکي از اهداف محوري سازمان‌هاي مناطق آزاد را جذب سرمايه‌گذاران، حفظ منافع ايشان و حمايت از سرمايه در اين مناطق برشمرد و گفت: در حال حاضر منطقه آزاد قشم در راستاي سياست‌هاي دولت، با حاکميت مجموعه‌اي از قوانين و مقررات ويژه حمايتي و ايجاد تسهيلات و برقراري امکانات زيربنايي لازم، زمينه و امکان حضور سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي را فراهم آورده و اين جزيره را به عنوان يکي از مناطق کسب و کار امن اقتصادي معرفي مي‌کند.

وي با اشاره به اين که منطقه آزاد قشم امروزه يکي از مناسب‌ترين مکان‌ها جهت جذب سرمايه در خليج‌فارس است،‌ گفت: وجود قوانين و مقررات ويژه و فراهم ساختن امکانات زيربنايي در جزيره‌اي به وسعت يک‌هزار و 500 کيلومتر مربع، امکان اجراي هرگونه فعاليت اقتصادي را فراهم کرده است.

اين مقام مسوول گفت: از جمله فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري منطقه در حوزه گردشگري و تفريحات سالم مي‌توان به راه‌اندازي باشگاه آموزشي، تفريحي هوايي، مجتمع رستوران دريايي و ورزش‌هاي آبي،‌ ساخت اسکله خصوصي تفريحي در قشم و درگهان، ‌مجموعه تفريحي چند منظوره ورزشي،‌ تفريحي و شهربازي، پارک آبي، سفره‌خانه سنتي، استاديوم و کمپ ورزشي اشاره کرد.

طباطبايي در ادامه به معرفي برخي بسترهاي سرمايه‌گذاري منطقه آزاد قشم پرداخت و گفت: احداث هتل 3، 4 و 5ستاره، استخر و سونا، تکميل اسکله درگهان، رستوران غذا‌هاي دريايي و ساير ملل از جمله بسترهاي سرمايه‌گذاري حوزه گردشگري اين منطقه است.

سرپرست مديريت سرمايه‌گذاري سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به پروژه دهکده تمدن قشم، اظهار داشت: اين پروژه مجموعه بزرگي از دانش، فن و هنر کهن ايران در زمينه‌هاي خانه‌هاي روستايي، آب‌‌يابي، آب‌رساني سنتي و ساختمان‌هاي توليدي کهن همراه نمايش طبيعت ايران و فرآورده‌هاي بومي آن است.

وي با بيان اين که مجموعه مذکور با ساخت حدود 20 خانه نمونه روستايي و بيش از 10ساختمان آب‌يابي و ... اجرا مي‌شود، گفت: هدف از اجراي اين پروژه امکان بازديد گردشگران از المان‌ها و سمبل‌هاي تاريخي و فرهنگي تمدن ايران، جذب گردشگران بيشتر، تکميل محصولات گردشگري براي گردشگران از طريق خلق جاذبه‌هاي انسان ساخت و افزايش مدت اقامت گردشگران در منطقه است.

به گزارش ميراث‌آريا، اين مقام مسوول در سازمان منطقه آزاد قشم گفت: جزيره زيباي قشم با برخورداري از طبيعت زيبا، پيشينه تاريخي و شرايط جغرافيايي ويژه از بستر مناسبي جهت توسعه گردشگري برخوردار است.

طباطبايي يادآور شد: همچنين با توجه به پتانسيل بالاي گردشگري در منطقه آزاد قشم يکي از بخش‌هاي مهم فعاليت‌هاي اقتصادي و درآمد‌زايي منطقه فعاليت در زمينه توريست داخلي و خارجي است.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139009032